Omscholing via UWV? Wij assisteren!


17 mei 2013

Bent u werkloos en ontvangt u een uitkering? Het is dan goed mogelijk dat u een bepaalde cursus of opleiding in het kader van omscholing vergoed kan krijgen via het UWV. Een praktische cursus of training kan u net dat zetje geven wat nodig is om weer een de slag te kunnen gaan met een nieuwe baan. Vindt u een geschikte cursus in ons trainingsaanbod? Wij stellen graag een offerte op ten behoeve van uw jobcoach bij het UWV.

Offerte

Overleg met uw jobcoach over de gewenste cursus, voordat u zich inschrijft. Vindt het UWV dat de cursus noodzakelijk is voor het vinden van werk, dan zal het UWB bereidt zijn de opleiding voor u te betalen.
Op het moment dat u goedkeuring heeft ontvangen om de cursus te volgen, zullen wij een offerte opstellen ten behoeve van uw jobcoach. In deze offerte staat een duidelijk omschrijving van de cursus, de programma-opzet en de leerdoelen. Ook vermelden wij in de offerte een duidelijke kostenstructuur voor het cursusgeld en lesmateriaal.

Indien wenselijk kunnen wij ook altijd even contact opnemen met uw jobcoach om te overleggen of de betreffende cursus inderdaad de best passende is bij uw situatie.

 

Meer informatie?

Meer informatie over het volgen van een cursus via het UWV? Neem vrijblijvend contact op met Harriet Walhout, 06-12450526 of hwalhout@wvstraining.nl